O Nama


TeleSolution d.o.o. je mlada kompanija iz Beograda osnovana 2013. godine i bavi se razvojem sopstvenih proizvoda i softverskih rešenja u oblasti Telekomunikacija i Internet tehnologija. TeleSolution paleta myWiFi proizvoda kreirana je imajući u vidu potrebe vlasnika i menadžera kafića, restorana, hotela itd. Koristeći bežičnu tehnologiju razvili smo proizvode koji omogućavaju lakše poslovanje u ugostiteljstvu, automatsku promociju brenda bez velikog angažmana klijenta, kao i bolju interakciju i komunikaciju sa gostima.

Naša velika prednost u odnosu na konkurenciju je to što svoje proizvode razvijamo in-house. Ovo nam daje veliku fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja individualnim potrebama klijenata. Naše proizvode stalno unapređujemo i bez naknade stavljamo klijentima na raspolaganje. Lako smo dostupni, otvoreni za sva pitanja i govorimo Vaš jezik.

Cilj TeleSolution tima je da koristeći najmodernije tehnologije pomeri standarde inovativnosti u HoReCa sektoru, i svojim klijentima ponudi rešenja koja će unaprediti i olakšati njihovo poslovanje.

Pogledajte naše proizvode i slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav!

Vaš TeleSolution Team